Wednesday, 29 January 2014

Ulasan Kelas Online - Nurmazlen Mohd JoharGuru Onlie : Khairunnisa Hamzahara (Nisa Nua)
Protege : Nurmazlen Mohd Johar

Blog pada masa kini adalah medium utama dalam dunia internet. Pelbagai cerita kisah suka, duka, gembira, kejayaan, kegagalan, pembelajaran serta dunia perniagaan dikongsikan di blog. Tidak perlu lagi bersua muka untuk berkawan, berniaga, belajar dan bermacam-macam lagi.

Saya bermula mendekati dunia blog apabila saya cuba berniaga secara online untuk produk Shaklee. Pada mulanya, saya rasa mempelajari cara membina blog sangat payah kerana pada suatu masa dahulu saya berminat untuk membina blog untuk penulisan peribadi, tetapi hanya bertahan untuk bebrapa entry sahaja, dan akhirnya terkubur begitu sahaja.

Apabila, saya bermula untuk berniaga secara online, saya kembali mencuba membina blog sendiri dengan pegetahuan dan ilmu dari internet. Saya berjaya membinanya tetapi, tidak lah sehebat mana. Sekadar mempunyai isi tetapi tiada siapa pun yang sudi berkunjung.

Dan akhirnya, saya ditemukan dengan Khairunnisa Hamzara yang menjalankan KELAS ASAS BLOG secara online sepenuhnya. Pelbagai ilmu dikongsikan untuk memantapkan lagi cara penulisan saya dan menjadikan blog saya lebih mesra pembaca dan pelanggan. Beliau tidak lokek untuk berkongsi ilmu, semua persoalan dijawab dengan baik dan sangat membantu peserta yang menyertai kelas tersebut.

Malah dengan menyertai kelas tesebut, saya mendapat ebook percuma seperti berikut;


Jadi bagi anda yang masih mencari mentor untuk mempelajari bagaiman untuk memulakan pembinaan blog samada blog peribadi atau blog perniagaan, anda masih boleh menyertai kelas tersebut dengan bayaran yang sangat berpatutan.

                                      *****************************************


1. Kelas asas blog dan penulisan 
2. Kelas asas blog dan fan page
3. Kelas belajar iklan di Mudah.my            
4. Kelas penulisan kreatif Kelas penulisan kreatif online
    => Rujuk link: http://kelaspenulisankreatif.blogspot.com/
5. Pendaftaran kelas akaun bisnes kecil wahm/soho    
    => Rujuk link:  http://kelasonlineurusakaunbisneskecil.blogspot.com/
  
Ada 4 Pakej pilihan yuran berdasarkan keperluan, minat dan bajet anda atau sila KLIK SINI untuk keterangan lanjut.

Guru Online yang bertauliah sedang menanti anda.

 

No comments:

Post a Comment